Stafmanager Marketing, Communicatie & Klantadvies bij Dak kindercentra in Den Haag (32-36 uur)

 

 

DAK kindercentra staat voor meer dan 100 jaar kwaliteit. Sinds de oprichting in 1912 heeft zij generaties kinderen onder haar hoede gehad en is zij uitgegroeid tot een robuuste organisatie met 60 kindercentra in Den Haag, Voorburg en Rijswijk. Door deze ervaring heeft DAK veel kennis opgebouwd in het werken met kinderen. Zij gelooft in de waarde van kinderopvang en weet wat kinderen nodig hebben. 

Bij DAK werken circa 550 medewerkers aan de kwalitatief hoogwaardige dagelijkse opvang en ontwikkeling van kinderen van 0 tot en met 12 jaar. De volgende werksoorten worden aangeboden: kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, schooltijdenopvang, buitenschoolse opvang, vakantie opvang en diverse vormen van flexibele opvang, zoals weekendopvang en 17 uursopvang. DAK kindercentra is een stichting zonder winstoogmerk. Zij is een degelijke en gezonde maatschappelijke organisatie met een jarenlange traditie. Werken bij DAK kindercentra betekent werken in een dynamische omgeving in een markt in beweging.

Dak kindercentra heeft per direct de vacature beschikbaar van:

Stafmanager Marketing, Communicatie & Klantadvies

32-36 uur

De afdeling en de rol van de manager

De afdeling MC&K bestaat uit twee teams met in totaal drie disciplines, te weten het team ‘klantadvies’ en het team ‘marketing & communicatie’. Deze twee teams en de verschillende disciplines hebben ieder hun eigen dienstverleningsproces, maar werken wel aanvullend op elkaar vanuit een commercieel perspectief bij de benadering van de markt. Als manager zorg jij voor synergie en verbinding in die drie-eenheid en positioneer je de afdeling binnen de organisatie.

Het team klantadvies wordt functioneel en operationeel aangestuurd door een teamleider. Als manager stuur jij direct de medewerkers van het team marketing & communicatie aan. Je bent eveneens de leidinggevende van de teamleider klantadvies en fungeert als achterwacht en sparringpartner voor deze teamleider.

Je draagt in voorkomende gevallen (eind)verantwoordelijkheidvoor projecten binnen de drie disciplines van jouw afdeling.

Als deelnemer aan het tactisch overleg, waarin alle disciplines van de organisatie zijn vertegenwoordigd, denk je strategisch mee in het realiseren van de meerjarenstrategie. Voor jouw eigen afdeling ben je verantwoordelijk voor het vertalen van die strategie naar een jaarplan en begroting en voor het realiseren van de doelstellingen die daaruit voortvloeien.

In de dienstverlening van Dak kindercentra is de pedagogische kwaliteit leidend. De marketing- communicatie- en verkoopstrategie en de daaruit voortvloeiende beleidskaders en werkprocessen moeten daarop aansluiten, op zo’n manier dat de afdeling faciliterend en ondersteunend is aan het primaire proces.

Het onderhouden van een nauwe samenwerkingsrelatie met de regiomanagers en unitmanagers is essentieel. Als manager sta je daarom dicht bij het primaire proces en stel je je samen met de beide teams op als faciliterende en ondersteunende samenwerkingspartner.

De afdeling MC&K levert een directe bijdrage aan de visie en strategie door deze bij alle stakeholders te introduceren, zowel in- als extern, met als resultaat een nog sterker profiel van Dak kindercentra. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de marketing-, communicatie- én verkoopstrategie en het daaruit voortkomende  marketing-, communicatie- en verkoopplan.

Je maakt daarbij gebruik van de kennis en expertise vanuit de disciplines communicatie en klantadvies en levert zelf een inhoudelijke marketinggerichte bijdrage. Daarbij voer je zelf ook (operationele) deeltaken uit in de uitwerking van het marketingplan door het inzetten van marketingtools en toepassen van marketingmethodieken.

Profiel

Je bent een teamwerker en beschikt over zowel een groot reflectief als verbindend vermogen. Zowel in- als extern weet jij mensen te stimuleren, enthousiasmeren en mee te krijgen. Je geeft ruimte aan je team, denkt mee en stelt je graag op als sparringpartner. Niet alleen voor je team maar ook voor de bestuurder, MT leden en unitmanagers. Vanzelfsprekend stel je de kaders en ben je duidelijk in de te varen koers en in jouw verwachtingen.

Je bent creatief en een inspirator voor anderen om de huidige bedrijfsvoering te optimaliseren en bij vernieuwing ‘out of the box’ te durven denken.

Je beschikt over: 

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau. Een afgeronde opleiding bij voorkeur op het gebied van marketing en/of communicatie.
  • Minimaal 5 jaar ervaring als manager in een soortgelijke marketingcommunicatierol binnen een dienstverlenende/charitatieve of non-profit organisatie. Ervaring met het aansturen van multidisciplinaire teams is een pre.

Wij bieden jou

  • Een inspirerende en dynamische werkomgeving waarin je de ruimte zal hebben om mee te denken in de realisatie van de meerjarenstrategie.
  • Ruimte voor ontwikkeling van talenten.
  • Uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd. 
  • Een marktconform salaris (kinderopvang cao, schaal 11) en prima secundaire voorwaarden.
  • Een fijne werkplek in de Haagse binnenstad met winkels en horeca op loopafstand en goed bereikbaar met het ov.

Iets voor jou?

Ga jij bovenstaande uitdaging graag aan? Dan vinden wij het leuk om meer van jou te horen.

Dak kindercentra heeft de werving en het voorselectietraject van deze vacature uitbesteed aan Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang. Ben je geïnteresseerd? Stuur jouw sollicitatiebrief voorzien van een duidelijke motivatie voor deze vacature en met CV zo spoedig mogelijk maar in ieder geval voor 26 november 2018 naar Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang, ter attentie van Margit de Lange o.v.v. ‘DAKMCK05’  via het e-mailadres: sollicitatie@vanheklelieveld.nl. Sollicitaties worden direct in behandeling genomen.

Indien je vragen hebt over de vacature dan kun je contact opnemen met Margit de Lange per e-mail: sollicitatie@vanheklelieveld.nl.  

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs

Meer informatie

http://dakkindercentra.nl

<< terug