van Hek & Lelieveld

OP ZOEK NAAR EEN EXTRA PAAR HANDEN VAN EEN ERVAREN HR KINDEROPVANG CONSULTANT?

Ons HR team bestaat uit een vaste HR consultant en daarnaast werken wij met een pool van flexibele HR specialisten met gedegen ervaring in de kinderopvangbranche. Zo kunnen wij u altijd snel van dienst zijn en de meest passende ervaring bieden. Wij zijn een sterk team en maken bij iedere projectopdracht gebruik van elkaars aanvullende kwaliteiten. Op kantoor hebben wij regelmatig overleg over lopende opdrachten en interne workshops over actuele HR ontwikkelingen. Graag stellen we onze HR consultant aan u voor:

 

Margit de Lange, senior HR consultant

Met zowel een bedrijfseconomische als vaktechnische P&O opleiding ondersteunt Margit organisaties met strategische en operationele HR vraagstukken.

Na vijftien jaar ervaring als HR manager in o.a. de leisurebranche is Margit in 2007 gestart met het opzetten van de HR dienstverlening binnen VH&L. Inmiddels heeft zij heel uiteenlopende werkzaamheden vervuld voor MKB, MKB+ en kinderopvangbedrijven: interim opdrachten, organisatie advies, werving- en selectie (medewerkers, managers en directiefuncties), reorganisatie advies en begeleiding, HR  beleid, medezeggenschap, ontslagzaken, praktisch advies over functioneringsvraagstukken, dossiervorming en verzuim en allround servicedesk ondersteuning. Sinds december 2013 verzorgt zij maandelijks workshops over de jaarurensystematiek van de CAO Kinderopvang, de BEZAVA  en over de ontwikkelingen in het arbeidsrecht in 2015.   

Linkedin profiel: http://www.linkedin.com/pub/margit-de-lange/10/690/a2a