van Hek & Lelieveld

Vacatures Kinderopvang

 

Op zoek naar een nieuwe collega met passie voor de kinderopvang of naar een aansprekende nieuwe werkgever?

VH&L brengt kinderopvangorganisaties en kandidaten bij elkaar als er een vacature ontstaat. Door het zo goed mogelijk ondersteunen bij werving- en selectieprocessen. Dat doen wij op heel diverse manieren. In ieder geval gaan wij voor iedere vacature gericht en uniek op zoek. Wij betrekken daarbij ons netwerk van specialisten in de kinderopvangbranche maar ook daarbuiten. Onze vacatures zijn altijd terug te vinden op LinkedIn. 

Wij voeren werving- en selectieprocedures uit voor vacatures op alle functieniveaus: van (staf)medewerker tot en met de positie van directeur/bestuurder.  

Op zoek naar een nieuwe uitdaging en staat deze nu niet in onze vacaturelijst? Voor vast of interim werk? Neem gerust contact met ons op; stuur ons een bericht via het e-mailadres sollicitatie@vanheklelieveld.nl. Wij zullen je dan bellen op een passend moment.   

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures:

Locatiemanager bij Kinderopvang SKR in Ridderkerk (24 uur per week)

Kom ook werken, bij een mooie kinderopvangorganisatie in Ridderkerk! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Locatiemanager voor de aansturing van twee locaties met IKC ontwikkeling en waarin je deel uitmaakt van het MT.
meer informatie...

Allround HR Manager bij SPL opvang in Leiden (32 uur per week)

Zoek jij een afwisselende solo HR positie van A tot Z, waarin je deel uitmaakt van het MT? Voel jij je als een vis in het water als je alle HR werkzaamheden, strategisch, tactisch, operationeel en administratief, van A tot Z mag beheren en uitvoeren? Dan krijg je in deze functie alles wat je zoekt!
meer informatie...

Sr. Medewerker Financien (Administrateur) bij Norlandia in Voorschoten (36 uur per week)

Waardeer je de dingen die goed zijn gedaan? Maakt goed werk je trots en gelukkig? Wil je worden uitgedaagd om jouw werk te doen met een nog hoger niveau van kwaliteit? Wil je deel uitmaken van een leerproces en het ontwikkelen van cultuur? Wil je invloed hebben? Wil je ergens werken waar je erkenning en verantwoordelijkheid krijgt? Dan ben je wellicht een ideale kandidaat!
meer informatie...

Ondernemende MANAGER voor een kinderopvangorganisatie in de regio Eindhoven (28-32 uur per week)

Voor een professionele kinderopvangorganisatie in de regio Eindhoven zoeken wij per februari 2019 een ondernemende MANAGER met een warme persoonlijkheid die gaat voor de inhoud, maar oog heeft voor de relatie.
meer informatie...

Clustermanager bij Forte Kinderopvang in Castricum (24-32 uur per week)

Ben jij een teamplayer en wil je werken bij een ambitieuze organisatie? Dan ben jij wellicht de kandidaat die we zoeken. Forte kinderopvang laat je groeien. Maar groeien doe je niet alleen. Daar heb je anderen voor nodig. Samen weet en kun je meer. Wij bouwen samen met kinderen, ouders, het onderwijs en andere organisaties aan een basis voor het leven. Samen laten we kinderen volledig tot bloei komen. En als we dit bereiken, groeien we allemaal.
meer informatie...

Operationeel Leidinggevende bij Kinderopvang De Wonderberk locatie Castricum en Haarlem (32 -36 uur per week)

Kinderopvang de Wonderberk biedt dagopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar, een peutergroep/halve dagopvang voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Op deze manier willen we een vloeiende doorstroming mogelijk maken voor de kinderen. Ons uitgangspunt hierbij is het bieden van een vertrouwd, prettig en veilig 'tweede thuis’. Kenmerkend voor onze kinderopvang is dat we voornamelijk met natuurlijke materialen werken zoals houten speelgoed, zijde, wol en katoen. Hierdoor wordt de ontwikkeling van de fantasie en creativiteit gestimuleerd.
meer informatie...

Vestigingsmanager bij Hestia Kinderopvang in Amsterdam (24 - 32 uur per week)

Hestia is een warm familiebedrijf met circa 35 medewerkers. Op de twee vestigingen in Amsterdam (Rivierenbuurt en Gaasterlandstraat) en de vestiging in Amstelveen (nabij Ziekenhuis Amstelland) is de persoonlijke, informele en huiselijke sfeer voelbaar. Vanuit het talentenprogramma krijgen medewerkers de kans om verder te ontwikkelen. Per 1 november 2018 (en eventueel eerder) heeft Hestia de vacature voor de functie van Vestigingsmanager.
meer informatie...

Pedagogisch medewerker BSO (6-16 uur per week) bij kinderopvang SkippyPepijN in Pijnacker-Nootdorp

SkippyPePijN biedt buitenschoolse opvang (BSO) in Pijnacker en Nootdorp voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Eigenlijk vinden we opvang geen goed woord. Onze BSO is een ontmoetingsplek na school waar uw kind kan doen waar het zin in heeft. Veel mag en niets moet! We bieden genoeg avonturen aan! Lekker vies worden in de natuur, uitdagende sportclinics, creatieve avonturen zoals levensgrote portretten maken of heeft uw kind zin om een lekkere appeltaart te bakken? Het kan allemaal op onze buitenschoolse opvang! En even niets doen? Gewoon lekker chillen met vrienden? Ja, dat kan natuurlijk ook!
meer informatie...

Locatiemanager bij Smallsteps locatie Bergschenhoek (per direct, tijdelijk, 32-36 uur)

Smallsteps kinderopvang is voor de locatie in Bergschenhoek (22 medewerkers, KDV en BSO) op zoek naar een ervaren en enthousiaste locatiemanager die per direct beschikbaar is en zin heeft om voor een periode van 4-5 maanden deze locatie aan te sturen. Wij helpen Smallsteps hierbij. Wil je meer weten of direct solliciteren? Wij horen graag van je.
meer informatie...

NSO medewerker bij De Wonderberk, een antroposofische kinderopvang in Castricum (2 dagen per week)

Kinderopvang de Wonderberk is een nog jonge, groeiende kinderopvang in Haarlem en Castricum. Wij bieden aan kinderen een rustige, warme plek in een steeds drukkere samenleving. Respect, aandacht en verwondering en het echt kijken naar het unieke van de kinderen vinden wij belangrijk. Maar ook voor jou! Wij willen ook jou de ruimte geven om met je kwaliteiten aan de gang te gaan en dat te doen waar jij enthousiast van wordt. Word jij onze nieuwe medewerker NSO?
meer informatie...

Ervaren locatiemanager bij Smallsteps, locatie Nieuwkoop (32 uur)

Smallsteps is een jonge, ambitieuze organisatie. De strategie is bepaald. Aan alles wat we doen en in de manier waarop we dat doen, zie je dat Smallsteps gelooft in de kracht van ieder kind. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat trotse en kundige medewerkers het verschil maken. Dus willen we hen meenemen in dit verhaal en betrekken bij onze ambitie. Daar hebben we jou voor nodig. Voor de locatie De Posterij in Nieuwkoop zoekt Smallsteps een ervaren locatiemanager.
meer informatie...

Pedagogisch medewerker BSO (minimaal 6 uur per week) bij CKO De Ark en BSO de Oase

CKO de Ark biedt kinderopvang vanuit een uitgesproken christelijk perspectief. De opvoeding thuis, de educatie op school en de kinderopvang op elkaar aan laten sluiten, dat is de ambitie van CKO de Ark. Met professionele en enthousiaste medewerkers, die nauw betrokken zijn bij onze christelijke identiteit, willen we kinderen begeleiden in hun ontwikkeling. Onze kinderopvang is een in veilige en vertrouwde omgeving met vaste medewerkers. In de peuteropvang wordt speels aandacht besteed aan de stap naar basisonderwijs. CKO De Ark is actief op meerdere plaatsen in Nederland. Onze zusterorganisatie BSO de Oase in Nieuwerkerk aan de IJssel is neutraal van karakter, echter wel actief voor 2 christelijke scholen.
meer informatie...

RECENT MET SUCCES DOOR VH&L HR KINDEROPVANG VERVULD


meer informatie...

MEER VACATURES IN HET MBK


meer informatie...