van Hek & Lelieveld

Vacatures Kinderopvang

 

Op zoek naar een nieuwe collega met passie voor de kinderopvang of naar een aansprekende nieuwe werkgever?

VH&L brengt kinderopvangorganisaties en kandidaten bij elkaar als er een vacature ontstaat. Door het zo goed mogelijk ondersteunen bij werving- en selectieprocessen. Dat doen wij op heel diverse manieren. In ieder geval gaan wij voor iedere vacature gericht en uniek op zoek. Wij betrekken daarbij ons netwerk van specialisten in de kinderopvangbranche maar ook daarbuiten. Onze vacatures zijn altijd terug te vinden op LinkedIn. 

Wij voeren werving- en selectieprocedures uit voor vacatures op alle functieniveaus: van (staf)medewerker tot en met de positie van directeur/bestuurder.  

Op zoek naar een nieuwe uitdaging en staat deze nu niet in onze vacaturelijst? Voor vast of interim werk? Neem gerust contact met ons op; stuur ons een bericht via het e-mailadres sollicitatie@vanheklelieveld.nl. Wij zullen je dan bellen op een passend moment.   

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures:

Manager BSO Norlandia Kinderopvang in Maarssen (28 uur per week)

Norlandia Care Group is op zoek naar een ondernemende MANAGER met een warme zakelijkheid die voor 28 uur per week wil werken in een internationale organisatie. De standplaats is Maarsen.
meer informatie...

Locatiemanagers bij landelijke kinderopvangorganisatie (24-36 uur)

Voor een landelijke kinderopvangorganisatie is Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang op zoek naar meerdere locatiemanagers in Hoofddorp, Krommenie, Haarlem en Nieuwkoop (24-36 uur).
meer informatie...

Vestigingsmanager bij Hestia Kinderopvang in Amsterdam (Reggio Emilia, 24-32 uur)

Bij Hestia Kinderopvang delen we de visie dat een kinderdagverblijf een tweede thuis is voor kinderen, ouders en medewerkers: een plek waar zij zich welkom en geborgen voelen. Om deze heldere visie te borgen kreeg de nieuwe organisatie in 2003 de naam Hestia: Godin van het vuur en in het bijzonder: van de huiselijke aard. Per 1 mei 2018 heeft Hestia de vacature van vestigingsmanager.
meer informatie...

Manager Kinderopvang bij Junis in Alphen aan den Rijn (32-36 uur/Clustermanager)

Bij Junis draait het om ontwikkeling. Elke dag staat in het teken van groei. Dat betekent dat wij met beide benen in de wereld staan, met de blik op de toekomst. Is dat een dynamiek die bij jou past? Ben jij in staat je te verbinden met je team? En je team te helpen verbeteren in het realiseren van doelen? Dan kom jij als manager kinderopvang bij Junis goed tot jouw recht!
meer informatie...

Junior Controller bij Van Hek & Lelieveld Finance & HR in Zoetermeer (32 - 40 uur)

Van Hek & Lelieveld Finance & HR (VH&L) is thuis in de wereld van het MKB en de Kinderopvangbranche. Met circa vijftien professionele medewerkers ondersteunen wij sinds 1999 MKB bedrijven met financiele, fiscale en HR dienstverlening. Wij doen dat op een persoonlijke, klantgerichte en kwaliteitsgerichte wijze. Trots zijn wij op de diversiteit van aansprekende opdrachtgevers in de profit en non profit sector en op de langdurige relaties. Wij hebben een positie beschikbaar van junior controller.
meer informatie...

Pedagogisch medewerker BSO (minimaal 6 uur per week) bij CKO De Ark en BSO de Oase

CKO de Ark biedt kinderopvang vanuit een uitgesproken christelijk perspectief. De opvoeding thuis, de educatie op school en de kinderopvang op elkaar aan laten sluiten, dat is de ambitie van CKO de Ark. Met professionele en enthousiaste medewerkers, die nauw betrokken zijn bij onze christelijke identiteit, willen we kinderen begeleiden in hun ontwikkeling. Onze kinderopvang is een in veilige en vertrouwde omgeving met vaste medewerkers. In de peuteropvang wordt speels aandacht besteed aan de stap naar basisonderwijs. CKO De Ark is actief op meerdere plaatsen in Nederland. Onze zusterorganisatie BSO de Oase in Nieuwerkerk aan de IJssel is neutraal van karakter, echter wel actief voor 2 christelijke scholen.
meer informatie...

Assistent leidinggevende (pedagogisch medewerker PLUS) bij Bambino in Dordrecht (24-32 uur)

Bambino heeft op verschillende locaties in Dordrecht, Best en Eindhoven peuterspeelzaal, dagopvang en buitenschoolse opvang en werkt samen met onderwijs- en zorginstellingen. Wij streven naar kwaliteit, plezier, veiligheid en een stimulerende omgeving voor kinderen. Bij Bambino werken ongeveer 40 medewerkers met passie voor kinderopvang. Bambino heeft een vacature beschikbaar van assistent leidinggevende.
meer informatie...

Manager bedrijfsvoering bij Vlietkinderen in Voorburg (32-36 uur)

Vlietkinderen biedt vrijwel alle vormen van kinderopvang aan ouders met kinderen van 0-13 jaar in de regio Leidschendam-Voorburg en Den Haag (Leidschenveen). Vlietkinderen heeft een vacature van Manager Bedrijfsvoering.
meer informatie...

(native) English speaking pedagogical employees (24 or 32 hours or substitute options)

Would you like to work in a small-scale child care organisation, where the child’s welfare is the centre of importance? Are you the pedagogical employee that carries out this job with a lot of joy and dedication and do you want to offer more than just regular child care? Then you are the colleague that we are looking for!
meer informatie...

RECENT MET SUCCES DOOR VH&L HR KINDEROPVANG VERVULD


meer informatie...

MEER VACATURES IN HET MBK


meer informatie...