van Hek & Lelieveld

Vacatures Kinderopvang

 

Op zoek naar een nieuwe collega met passie voor de kinderopvang of naar een aansprekende nieuwe werkgever?

VH&L brengt kinderopvangorganisaties en kandidaten bij elkaar als er een vacature ontstaat. Door het zo goed mogelijk ondersteunen bij werving- en selectieprocessen. Dat doen wij op heel diverse manieren. In ieder geval gaan wij voor iedere vacature gericht en uniek op zoek. Wij betrekken daarbij ons netwerk van specialisten in de kinderopvangbranche maar ook daarbuiten. Onze vacatures zijn altijd terug te vinden op LinkedIn. 

Wij voeren werving- en selectieprocedures uit voor vacatures op alle functieniveaus: van (staf)medewerker tot en met de positie van directeur/bestuurder.  

Op zoek naar een nieuwe uitdaging en staat deze nu niet in onze vacaturelijst? Voor vast of interim werk? Neem gerust contact met ons op; stuur ons een bericht via het e-mailadres sollicitatie@vanheklelieveld.nl. Wij zullen je dan bellen op een passend moment.   

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures:

Manager Kindcentra bij Vlietkinderen in Voorburg (32 uur per week en MT lid)

Vlietkinderen is op weg naar de toekomst, ontwikkelt voor de wereld van morgen. Kom jij als nieuwe manager Kindcentra hieraan bijdragen? Vlietkinderen biedt op 25 locaties met circa 350 medewerkers vrijwel alle vormen van kinderopvang aan ouders met kinderen van 0 tot 13 jaar, in de regio Leidschendam-Voorburg en Den Haag (Leidschenveen).
meer informatie...

Directeur Bedrijfsvoering (Zakelijk Directeur) bij Kindercentrum Prinses Amalia in Rotterdam (24 uur)

Kindercentrum Prinses Amalia is een warme, persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige kinderopvangorganisatie in de wijk Delfshaven in Rotterdam. Vanuit de diepgewortelde maatschappelijke strategische visie: ‘Samen in de wijk’, werkt Kindercentrum Prinses Amalia nauw samen met partners rondom de ontwikkeling en begeleiding van het jonge kind. In verband met de groeidoelstelling van onze organisatie zijn wij op zoek naar een Directeur Bedrijfsvoering.
meer informatie...

Allround HR Manager bij SPL opvang in Leiden (32 uur per week)

Zoek jij een afwisselende solo HR positie van A tot Z, waarin je deel uitmaakt van het MT? Voel jij je als een vis in het water als je alle HR werkzaamheden, strategisch, tactisch, operationeel en administratief, van A tot Z mag beheren en uitvoeren? Dan krijg je in deze functie alles wat je zoekt!
meer informatie...

Vestigingsmanager bij SkippyPePijN in Pijnacker/Nootdorp (32-28 uur verdeeld over 4 dagen)

SkippyPePijN staat voor groei en ontwikkeling van kinderen, maar ook voor haar medewerkers. Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Kun jij professioneel bijdragen aan de groei en ontwikkeling van kinderen? Solliciteer dan direct!
meer informatie...

Hoofd Peuteropvang-Kindercentra bij KOK Kinderopvang in Katwijk (28 uur per week)

Ben jij op zoek naar een leidinggevende functie binnen de kinderopvang? Kom dan het team van KOK kinderopvang versterken! Met een hecht team van ruim 170 enthousiaste medewerkers biedt KOK kinderopvang de beste professionele opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar op 26 locaties in de gemeente Katwijk.
meer informatie...

Beleidsadviseur bij Dak kindercentra in Den Haag (24-32 uur per week)

DAK kindercentra staat voor meer dan 100 jaar kwaliteit. Sinds de oprichting in 1912 heeft zij generaties kinderen onder haar hoede gehad en is zij uitgegroeid tot een robuuste organisatie met 60 kindercentra in Den Haag, Voorburg en Rijswijk. Door deze ervaring heeft DAK veel kennis opgebouwd in het werken met kinderen. Zij gelooft in de waarde van kinderopvang en weet wat kinderen nodig hebben. Ter vervanging van een collega die de organisatie heeft verlaten is de afdeling Pedagogiek en Kwaliteit op zoek naar een Beleidsadviseur.
meer informatie...

Stafmanager Pedagogiek en Kwaliteit bij Dak kindercentra in Den Haag (32 uur)

Dak kindercentra staat voor meer dan 100 jaar kwaliteit. Sinds de oprichting in 1912 heeft zij generaties kinderen onder haar hoede gehad en is zij uitgegroeid tot een robuuste organisatie met 60 kindercentra in Den Haag, Voorburg en Rijswijk. Door deze ervaring heeft Dak kindercentra veel kennis opgebouwd in het werken met kinderen. Zij gelooft in de waarde van kinderopvang en weet wat kinderen nodig hebben. Voor Dak kindercentra zoeken wij een overstijgende en procesgerichte stafmanager Pedagogiek en Kwaliteit.
meer informatie...

Stafmanager Marketing, Communicatie & Klantadvies bij Dak kindercentra in Den Haag (32-36 uur)

DAK kindercentra staat voor meer dan 100 jaar kwaliteit. Sinds de oprichting in 1912 heeft zij generaties kinderen onder haar hoede gehad en is zij uitgegroeid tot een robuuste organisatie met 60 kindercentra in Den Haag, Voorburg en Rijswijk. Door deze ervaring heeft DAK veel kennis opgebouwd in het werken met kinderen. Zij gelooft in de waarde van kinderopvang en weet wat kinderen nodig hebben. Bij Dak kindercentra is de vacature beschikbaar van Stafmanager Marketing, Communicatie & Klantadvies.
meer informatie...

HR Manager bij Vlietkinderen in Voorburg (28-32 uur per week) (Vergevorderd)

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de kinderopvang? Kom dan werken bij Vlietkinderen! Wij zijn per direct op zoek naar een HR Manager 28 - 32 uur per week, MT lid.
meer informatie...

Locatiemanager bij Kinderopvang SKR in Ridderkerk (24 uur per week) (Vergevorderd)

Kom ook werken, bij een mooie kinderopvangorganisatie in Ridderkerk! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Locatiemanager voor de aansturing van twee locaties met IKC ontwikkeling en waarin je deel uitmaakt van het MT.
meer informatie...

Pedagogisch medewerker BSO (6-16 uur per week) bij kinderopvang SkippyPepijN in Pijnacker-Nootdorp

SkippyPePijN biedt buitenschoolse opvang (BSO) in Pijnacker en Nootdorp voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Eigenlijk vinden we opvang geen goed woord. Onze BSO is een ontmoetingsplek na school waar uw kind kan doen waar het zin in heeft. Veel mag en niets moet! We bieden genoeg avonturen aan! Lekker vies worden in de natuur, uitdagende sportclinics, creatieve avonturen zoals levensgrote portretten maken of heeft uw kind zin om een lekkere appeltaart te bakken? Het kan allemaal op onze buitenschoolse opvang! En even niets doen? Gewoon lekker chillen met vrienden? Ja, dat kan natuurlijk ook!
meer informatie...

RECENT MET SUCCES DOOR VH&L HR KINDEROPVANG VERVULD


meer informatie...

MEER VACATURES IN HET MBK


meer informatie...