van Hek & Lelieveld

Vacatures Kinderopvang

 

Op zoek naar een nieuwe collega met passie voor de kinderopvang of naar een aansprekende nieuwe werkgever?

VH&L brengt kinderopvangorganisaties en kandidaten bij elkaar als er een vacature ontstaat. Door het zo goed mogelijk ondersteunen bij werving- en selectieprocessen. Dat doen wij op heel diverse manieren. In ieder geval gaan wij voor iedere vacature gericht en uniek op zoek. Wij betrekken daarbij ons netwerk van specialisten in de kinderopvangbranche maar ook daarbuiten. Onze vacatures zijn altijd terug te vinden op LinkedIn. 

Wij voeren werving- en selectieprocedures uit voor vacatures op alle functieniveaus: van (staf)medewerker tot en met de positie van directeur/bestuurder.  

Op zoek naar een nieuwe uitdaging en staat deze nu niet in onze vacaturelijst? Voor vast of interim werk? Neem gerust contact met ons op; stuur ons een bericht via het e-mailadres sollicitatie@vanheklelieveld.nl. Wij zullen je dan bellen op een passend moment.   

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures:

HR Adviseur voor een landelijke kinderopvangorganisatie (24 uur)

Voor een landelijke kinderopvangorganisatie is Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang op zoek naar een HR adviseur. De HR organisatie bevindt zich momenteel in een transitiefase. De HR agenda wordt momenteel gevuld met als doel om optimaal te kunnen inspelen op de bewegingen in de Kinderopvang.
meer informatie...

Medewerker plaatsingen/klantenservice bij Kinderopvang SKR (24 uur)

Kinderopvang SKR in Ridderkerk biedt op professionele wijze kinderopvang in de leeftijdsgroep van 0-13 jaar. De organisatie heeft vier kinderdagverblijflocaties, vijf peuterspeellocaties en vijf buitenschoolse opvanglocaties. Kinderopvang SKR heeft veel ideeën en wil graag een stap verder maken. Help jij de organisatie hiermee? Binnenkort zal de vacature ontstaan van medewerker plaatsingen/klantenservice.
meer informatie...

Medewerker Klantcontact bij Bambino Kinderopvang in Dordrecht (20-24 uur)

Bambino heeft op verschillende locaties in Dordrecht, Best en Eindhoven (VVE) peuterwerk, dagopvang en buitenschoolse opvang en werkt samen met onderwijs- en zorginstellingen. Bij Bambino werken ongeveer 40 medewerkers met passie voor kinderopvang. Wij streven naar kwaliteit, plezier, veiligheid en een stimulerende omgeving voor kinderen. Wat Bambino uniek maakt, is dat kinderen begeleid worden vanuit een christelijke levensovertuiging. Bambino biedt de kinderen liefdevolle zorg en helpt hen in hun persoonlijke ontwikkeling vanuit christelijk perspectief. Gods liefde mag je als medewerker bij ons van harte uitdragen. Per direct zijn wij voor ons Centraal Bureau in Dordrecht op zoek naar een medewerker klantcontact.
meer informatie...

Pedagogisch medewerker PLUS BSO bij Bambino in Eindhoven/Best (24-32 uur)

Bambino heeft op verschillende locaties in Dordrecht, Best en Eindhoven peuterspeelzaal, dagopvang en buitenschoolse opvang en werkt samen met onderwijs- en zorginstellingen. Wij streven naar kwaliteit, plezier, veiligheid en een stimulerende omgeving voor kinderen. Voor onze locaties in Best en Eindhoven zoeken wij een pedagogisch medewerker PLUS (pedagogisch medewerker met aanvullende coordinerende, begeleidende en administratieve taken).
meer informatie...

Pedagogisch medewerker bij Bambino in Eindhoven en Best (uren in overleg)

Bambino Christelijke Kindercentra is een kinderopvangorganisatie die al meer dan 27 jaar kinderen begeleidt vanuit een christelijke levensovertuiging. Bambino biedt op verschillende locaties in Dordrecht, Best en Eindhoven dagopvang en buitenschoolse opvang aan, heeft peuterspeelzalen en werkt samen met onderwijs- en zorginstellingen. Bambino heeft een vacature van pedagogisch medewerker voor de locaties in Eindhoven en Best.
meer informatie...

HR-adviseur bij Van Hek & Lelieveld (28-32 uur)

Bijna twintig jaar geleden startte een van de directeuren van Van Hek & Lelieveld (VH&L) vanuit de accountancywereld een eigen onderneming. Met als doel een diversiteit aan MKB bedrijven te ondersteunen bij hun financiele en fiscale vraagstukken. Door de persoonlijke, dienstverlenende en kwalitatief hoogwaardige maatwerk aanpak is VH&L inmiddels geleidelijk uitgegroeid tot een organisatie met zestien vaste medewerkers en een pool van verschillende specialistische flex-collega's. Sinds 2007 biedt VH&L ook HR-dienstverlening aan. In verband met de toename van het aantal opdrachten hebben wij een vacature opengesteld van HR-adviseur.
meer informatie...

Vestigingsmanager bij Hestia Kinderopvang (24-32 uur)

Bij Hestia Kinderopvang delen we de visie dat een kinderdagverblijf een tweede thuis is voor kinderen, ouders en medewerkers: een plek waar zij zich welkom en geborgen voelen. Om deze heldere visie te borgen kreeg de nieuwe organisatie in 2003 de naam Hestia: Godin van het vuur en in het bijzonder: van de huiselijke aard. Per 1 mei 2018 heeft Hestia de vacature van vestigingsmanager.
meer informatie...

Manager Kinderopvang bij Kappio Kinderopvang (24-28 uur)

Kappio Kinderopvang is al jarenlang een maatschappelijk betrokken kinderopvangorganisatie gevestigd in de kop van Noord-Holland en West-Friesland. Kappio verzorgt kinderopvang in de vorm van peuteropvang, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Bij Kappio werken circa 230 medewerkers vanuit 40-50 (veelal kleinschalige) vestigingen. Samenwerking met onderwijs, en bieden van (doorgaande) ontwikkeling aan kinderen zijn belangrijk strategische pijlers. Verschillende vestigingen maken deel uit van een IKC. Kappio is op zoek naar een Manager Kinderopvang.
meer informatie...

Locatiemanager bij Zon! Buitengewone Kinderopvang (20 - 30 uur)

Zon! zoekt een locatiemanager voor de buitenschoolse opvang. Ben je goed in oudercontacten? Hou jij van leiding geven aan een team, maar spring je ook graag zelf mee over een slootje? Lijkt het je belangrijk en fijn om veel buiten te zijn? Wil je onderdeel zijn van ons dynamische, ruimdenkende managementteam? En vind je jezelf een echte inspirator? Kijk dan snel verder...
meer informatie...

Ervaren Clustermanager bij Forte Kinderopvang (24 uur)

Groeien doe je niet alleen. Daar heb je anderen voor nodig. Samen weet en kun je meer. Wij bouwen samen met kinderen, ouders, het onderwijs en andere organisaties aan een basis voor het leven. Samen laten we kinderen volledig tot bloei komen. En als we dit bereiken, groeien we allemaal. Forte Kinderopvang verzorgt kinderopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang op 52 locaties in Alkmaar, Bergen, Castricum, de Beemster, Egmond, Graft-De Rijp, Heerhugowaard, Heiloo, en Schoorl. Help jij als Clustermanager Forte verder groeien?
meer informatie...

Vestigingsmanager bij SkippyPePijN (28 uur)

Een veilig en geborgen gevoel creeren voor de kinderen die bij ons zijn, waardoor zij kunnen ontwikkelen en de wereld kunnen gaan ontdekken. Dat is waar SkippyPePijN voor staat. Ruim 260 medewerkers zorgen elke dag weer dat ieder kind graag bij ons wil komen. Wij zijn al jarenlang een sterke en betrouwbare lokale partner in kinderopvang/kindontwikkeling en zijn er trots op dat wij voor generatie op generatie de kinderopvang verzorgen.
meer informatie...

(native) English speaking pedagogical employees (24 or 32 hours or substitute options)

Would you like to work in a small-scale child care organisation, where the child’s welfare is the centre of importance? Are you the pedagogical employee that carries out this job with a lot of joy and dedication and do you want to offer more than just regular child care? Then you are the colleague that we are looking for!
meer informatie...

RECENT MET SUCCES DOOR VH&L HR KINDEROPVANG VERVULD


meer informatie...

MEER VACATURES IN HET MBK


meer informatie...